huidproblemen

Wist je dat de huid ons grootste en meest zichtbare orgaan is? Ze beschermt je tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buitenaf zoals schadelijke stoffen, bacteriën en virussen. De beschermlaag van jouw huid bestaat uit een vet- en een vochtbalans. Wanneer deze balans verstoord raakt kan dit leiden tot vervelende huidaandoeningen en huidproblemen.

“Een mooie huid is een gezonde huid en
een gezonde huid is een mooie huid”

Purify Clear Treatment

Onzeker door jouw vette en/of onzuivere huid met ontstekingen? … laat mij jou helpen!

De focus ligt op het zorgvuldig uitzuiveren van jouw huid, zodat deze weer schoon, kalm, gehydrateerd en mat gaat worden. Deze zuiverende behandeling bestrijdt en reguleert de talgafscheiding, de verdikte hoornlaag en de neiging tot ontstekingen van jouw huid. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn, zodat we samen naar een gekalmeerde huid toe kunnen werken.

SOS Recovery Treatment

Een (rode) en overgevoelige huid voelt niet comfortabel aan

De meest voorkomende oorzaak is een verslechterde huidbarrière. Een aangetaste huidbarrière is niet alleen sneller gevoelig, maar heeft ook moeite met het vasthouden van vocht. Krijg weer vertrouwen in gezichtsbehandelingen met deze behandeling op basis van thermaal bronwater. Het vergroot de weerstand van jouw huid en ondersteund het vochtherstellend vermogen waardoor jouw beschadigde huid weer rustig en comfortabel wordt.

Power OXYGEN Treatment

Tover jouw vermoeide en gestresste huid om naar een stralende en energieke huid

Zuurstof is het elixer van ons bestaan en functioneren van onze huid. Deze behandeling met zuurstofbindende en ontgiftende producten vermindert de gevolgen van (milieu)vervuiling op jouw huid en zorgt voor een onmiddellijk gevoel van een gezuiverde, frisse en vitale huid.

Beauty Tip

Deze behandeling is een mooie vervolgbehandeling op de SOS Recovery Treatment.

treatments

Purify Clear Treatment (exclusief bijwerken wenkbrauwen

€ 72,50

SOS Recovery Treatment (exclusief bijwerken wenkbrauwen)

€ 80,00

Power OXYGEN Treatment (exclusief bijwerken wenkbrauwen)

€ 87,50

Purify Clear Treatment (exclusief bijwerken wenkbrauwen)

€ 72,50

SOS Recovery Treatment (exclusief bijwerken wenkbrauwen)

€ 80,00

Power OXYGEN Treatment (exclusief bijwerken wenkbrauwen)

€ 87,50

Boek een gratis intake en adviesgesprek bij jouw gezichtsbehandeling en ik help je graag met het maken van de juiste keuze.

Boek een gratis intake en adviesgesprek bij je Treatment en ik help je graag met het maken van de juiste keuze.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.