brows

Onze wenkbrauwen zijn uniek en omlijsten ons gezicht. Ze spelen een belangrijke rol bij onze gezichtsuitdrukking; communiceren, emotie, alles heeft te maken met wenkbrauwen. Mooi gestylde wenkbrauwen laten ons stralen en geven ons zelfvertrouwen.

Wenkbrauwen zijn 90% van jouw selfie

Hebben jouw wenkbrauwen een beetje liefde nodig? Zitten er teveel haartjes onder je wenkbrauwen? Ik help je graag met het maken van de juiste keuze. We bespreken vooraf samen jouw wensen voor kleur, wenkbrauw vorm en passende behandeling. Wenkbrauwstyling is meer dan alleen maar verven & harsen. Het is het bepalen van de perfecte vorm die bij jouw gezicht past.

Jouw eerste Brow Treatment in mijn salon?

Boek een gratis intake en adviesgeprek bij jouw Brow Treatment, zodat ik je kan helpen met het kiezen van de juiste kleur, wenkbrauwvorm en passende behandeling. Ook de nazorg en contra indicaties komen aan bod.

Total Brow Treatment - wenkbrauw metamorfose

Bij een Total Brow Treatment maak ik gebruik van wenkbrauwverf. Deze tint hecht alleen aan de haartjes en laat een licht waasje op de huid achter waar de verf is aangebracht. Bij deze behandeling verf ik de donshaartjes mee die met het blote oog bijna niet te zien zijn. Hierdoor creëer ik een perfecte wenkbrauw; vol en sprekend.

Voor een subtiele en sprekende wenkbrauw look is wenkbrauwverf een uitkomst

Zichtbaar effect: tot 2 à 3 weken zichtbaar in de haartjes.

Op zoek naar net dat beetje meer? Dan is een Henna Brow Treatment of een PMU Ombre Powder Brows Treatment een perfecte keuze

Henna verf is een natuurproduct en daardoor niet schadelijk voor wenkbrauwhaartjes. Henna verf is krachtiger en heeft een sterker pigment dan gewone wenkbrauwverf:.

Voor een volle intensieve en strakke wenkbrauw look

Zichtbaar effect: Henna blijft 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van huidtype) en 5 à 6 weken in de haartjes.

Met Semi Permanente Make Up, ook wel PMU, creëer ik mooie volle en natuurlijke wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor iedereen die veel tijd kwijt is aan het tekenen van de wenkbrauwen. PMU is water en sweatproof waardoor je make-up er altijd goed op blijft zitten. Het resultaat van Ombre Powder Brows gaat 1 tot 2 jaar mee. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Ik adviseer om elk jaar een Touch Up Kleurboost te doen, zodat de wenkbrauwen er weer strak uitzien.

Brow treatments

Verven wenkbrauwen

€ 15,00

Bijwerken wenkbrauwen

€ 15,00

Modelleren wenkbrauwen

€ 20,00

Total Brow Treatment

€ 34,50

Henna Brow Treatment

€ 39,50

Verven wenkbrauwen

€ 15,00

Bijwerken wenkbrauwen

€ 15,00

Modelleren wenkbrauwen

€ 20,00

Total Brow Treatment

€ 34,50

Henna Brow Treatment

€ 39,50

It’s all about the brows

Boek een gratis intake en adviesgesprek bij jouw Brow Treatment en ik help je graag aan mooi gestylde wenkbrauwen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.